KUNSTAUKSJON

I anledning B-open og Kulturnatt ønsker vi i Bergen Ateliergruppe (BAG) velkommen til kunstauksjon i våre lokaler på Dokkeskjærskaien fredag 14.september kl 19-20.30. Auksjonarius for kvelden er Hallgeir Isdahl, Direktør SPV Markets i Sparebanken Vest og styremedlem i VISP, Produsentenhet for visuell kunst.

Det har den siste tiden vært fokus på hvor lite kunstmarkedet i Bergen og Hordaland er. BAG tar saken i egne hender og inviterer til auksjon og auksjonerer bort kunst fra våre egne atelier.

BAG tar ingen kommisjon, men alle solgte kunstverk tillegges 5% som ifølge kunstavgiftsloven går til Bildende Kunstneres Hjelpefond. Verdien på kunstverkene går fra 2500,- til 60.000,- og representerer en variert gruppe kunstnere. Dersom du er interessert i å by på spesielle verk, ta kontakt for informasjon om utropspris på auksjon og verdi.

Deltagende kunstnere er: Lisa Him Jensen, Lina Kristin Holme, Sarah Jost, Susanna Kajermo Tôrner, Arne Rygg, Imi Maufe, Ragnhild Ohma, Erik Friis Reitan, Linda Rogn, Vilde Salhus Røed, Stefan Tôrner og Anja Ulset. Det vil i etterkant av auksjonen være mulighet til å møte tilstedeværende kunstnere og besøke deres atelier.

Vi håper å se deg der!

Kontakt: Ragnhild Ohma (93232804/ragnhildohma [at] gmail.com) og Vilde Salhus Røed (92623992/vildesr [at] gmail.com)

Adresse: Dokkeskjærskaien 1, skur 24, 5.etg.
Vi holder til innenfor terrorgjerdet på Dokkeskjærskaien. Følg merking fra porten ved O.J Brochsgate (ved Puddesfjordsbroen rett nedenfor Industrihuset) og inn til Skur 24 hvor vi holder til i 5 etg.

Husk legitimasjon til portvakten, og møt gjerne i god tid!

Les mer om B-open her.