Ledig atelier hos Bergen Ateliergruppe!

Bergen Ateliergruppe (BAG) har et ledig atelier med utsikt over containerhavnen mot Fløyen. Atelieret er 22 kvm og koster kr. 2.130/mnd. inkl. strøm, internett, tilgang til nyinnredet verksted, prosjektrom og mye fellesutstyr  som bl.a. A3-printer, A3-scanner, prosjektor, fotoutstyr og et bredt utvalg av el-verktøy og tre verktøy.

Atelieret er ledig fra 1. desember, men det er muligheter for å ta over fra 1. november. Ved innflytting skal det betales to mnd. Forskuddsleie.

Send en kortfattet presentasjon av eget kunstnerisk arbeid samt annen relevant informasjon som CV, dokumentasjon av arbeid og noen ord om hvorfor du har lyst til å bli medlem i BAG. Ta gjerne kontakt med Marit Tunestveit Dyre tlf. 99003819 eller bergenateliergruppe@gmail.com ved spørsmål eller for å komme på visning.

Søknadsfrist 14. oktober.

Bergen Ateliergruppe (BAG) er arbeidssted og produksjonslokaler for samtidskunst på Dokkeskjærskaien med 14 atelier, verktøy-park, verksted, prosjektrom, lager, kjøkken/fellesarealer og et bredt utvalg fellesutstyr. Vi har et aktivt fagmiljø der faglige samtaler, felles arrangementer, samarbeidsprosjekter og individuelle kunstnerskap står i fokus. Foreningens formål er å gjennom medlemskap tilby atelierer til profesjonelle billedkunstnere og andre som forholder seg til samtidskunstfeltet.