from an arboreal point of view

Sarah Jost åpner utstillingen from an arboreal point of view på Galleri Christinegaard torsdag 25. januar kl. 19.00. Utstillingen står til søndag 18. februar.

langsomt kom de vandrende fra øst og sør da isen trakk seg tilbake, noen av dem kom også fra vest siden nordsjøen ennå ikke hadde blitt et hav

I sitt nye prosjekt from an arboreal point of view, utforsker Sarah Jost blant annet trærnes langsomme liv og noen av de menneskeskapte strukturene vi assosierer med trær og skog. Det latinske ordet arboreal refererer til trær, men også til dem som lever i eller rundt trær og til fenomener eller strukturer som minner om trær. from an arboreal point of view sikter til denne flertydige meningen. Det er ikke nødvendigvis trærnes synsvinkel som presenteres i utstillingen, men et større perspektiv hvor trærne utgjør et viktig utgangspunkt.
Jost arbeider med installasjon og skulptur, med innslag av tekst, tegning og video. I arbeidene sine gjenbruker hun metodisk fragmenter fra tidligere verk og funne materialer i kombinasjon med nye elementer.

Utstillingen er åpen lørdag og søndag kl. 12-16,
Adresse: Formannsvei 3, Bergen
Galleri Christinegaard.no