Ledig atelier

Bergen Ateliergruppe har fra 1 nov 2014 et ledig atelier med utsikt mot containerhavnene og Fløyen

Bergen Ateliergruppe (BAG) er et velldrevet atelierfellesskap som med sine 15 atelierer har vært lokalisert på Dokkeskjærskaien de siste fem årene. Foreningens formål er å gjennom medlemskap tilby atelierer til profesjonelle billedkunstnere og andre som forholder seg til samtidskunstfeltet. Atelierfellesskapet er et sted for et aktivt fagmiljø som også bidrar til samtidskunstdiskursen.

Som medlem av BAG får du et atelier med egen dør, utsikt mot containerhavnen og Fløyen, tilgang til fellesarealer som prosjektrom, kjøkken og lager, samt til fellesutstyr i form av håndverkstøy og diverse tekniskutstyr. BAG ligger sentralt til i Bergen sentrum, dog skjermet noe som gir en mulighet til å arbeide uforstyrret. Det ledige atelieret er på 13 kvm og koster kr. 1.610/mnd. inkl. strøm, internett. Atelieret er ledig fra 1. november, med mulighet for senere overtakelse dersom det er ønskelig. Ved overtakelse skal det betales to mnd forskuddsleie. Om dette høres interesant ut send en kortfattet presentasjon av ditt kunstneriske virke, med CV og noen ord om hvorfor du kan tenke deg å bli medlem i BAG til bergenateliergruppe@gmail.com innen søknadsfristen 20. oktober. 

Om du ønsker ytterligere informasjon eller vil komme på visning, ta kontakt med styreleder Petra Rahm på telefon: 98699454 eller send en mail til bergenateliergruppe@gmail.com